Ga naar pagina inhoud

Het Roze Huis, de koepelorganisatie voor de regenbooggemeenschap in de provincie Antwerpen, heeft een nieuwe covoorzitter. Steve Vermaelen zal samen met Marcia Poelman de functie van covoorzitter bekleden binnen de Raad van Bestuur van Het Roze Huis. Over zijn aanstelling werd zaterdag 27 juni positief gestemd tijdens de Algemene Vergadering van Het Roze Huis.

Steve Vermaelen zal instaan voor de interne organisatie en interne communicatie van Het Roze Huis. Daarnaast zal hij zich onder meer inzetten voor betrokkenheid naar de Antwerpse LGBT+-verenigingen die zijn aangesloten bij Het Roze Huis. Vermaelen (31) is interieurarchitect van opleiding en geboren in Oost-Berlijn voor de val van de muur. Sinds twaalf jaar woont hij in Antwerpen.

Bestuurder en covoorzitter ´Ik ben een jaar actief als bestuurslid bij Het Roze Huis. Verkozen worden tot covoorzitter betekent voor mij nóg meer kunnen betekenen voor Het Roze Huis. Ik zie de communicatie van Het Roze Huis als een begin- en eindpunt van een steeds bredere beweging waar iedereen aan kan participeren,´ aldus Vermaelen.