Ga naar pagina inhoud

Nood aan een gesprek?

Blijf er niet alleen mee zitten.

*Covid-19 update*

Gesprekken met ons onthaal zijn weer fysiek mogelijk vanaf donderdag 4 juni, met een veilig één-op-één contact in zaal Yasmine van Het Roze Huis, op Draakplaats 2. Een afspraak maken is niet nodig. Het Roze Huis voorziet mondmaskers voor de onthaalmedewerkers en handgel, ook voor mensen die nood hebben aan een gesprek. Onze onthalers staan voor je klaar iedere donderdagavond tussen 19 en 21 uur. Let op: voorlopig in zaal Yasmine (Draakplaats 2) én pas vanaf 4 juni 2020.

Chat je liever? Lumi heeft de chat capaciteit verdubbeld! Aarzel niet als je met een vraag zit, of behoefte hebt aan een babbel. De chatters van Lumi staan voor je klaar op maandag, woensdag en donderdag van 18.30 uur tot 21.30 uur. Op maandag en woensdag zijn ze ook telefonisch bereikbaar: www.lumi.be. Heb je dringend nood aan een gesprek omdat je denkt aan zelfdoding of ken je iemand die aan zelfmoord denkt? Neem dan snel contact op met de zelfmoordlijn 1813.

Heb je vragen of twijfels over je seksualiteit of gender of heb je nood aan een babbel?

Blijf er niet mee zitten. Onze vrijwilligers van het gespreks- en onthaalteam staan voor je klaar! Elke vraag kan worden gesteld en elk verhaal kan worden verteld. Kom langs voor een onthaalgesprek in café Den Draak: iedere donderdagavond tussen 19 uur en 21 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Wandel het café binnen en vraag aan de toog naar het onthaalteam. Heb je liever wat privacy? Geen probleem: onze onthaalmedewerkers gaan graag in een rustig zaaltje in Het Roze Huis zitten.

Het team van Het Roze Huis aan het werk in een woonkamer.

Liever even chatten?

Wil je liever chatten, dan kan je met je vragen ook steeds terecht bij Lumi: https://www.lumi.be/. Zij luisteren naar je verhaal en kunnen je ook doorverwijzen naar gespecialiseerde hulp.

Lumi

Donkere gedachten?

Heb je dringend nood aan een gesprek omdat je denkt aan zelfdoding of ken je iemand die aan zelfmoord denkt? Neem dan snel contact op met de zelfmoordlijn: www.zelfmoord1813.be.

Zelfmoordlijn: bel 1813

Help ons jou te helpen

Je kan de werking rond holebi’s en transgendersin de provincie Antwerpen ondersteunen op tal van manieren.

Word lidWord vrijwilligerDoe een gift