Ga naar pagina inhoud

Word vrijwilliger

Vrijwilligers zijn de drijvende kracht van Het Roze Huis. Hun inzet en toewijding vormen het hart van onze organisatie. De vrijwilligers van Het Roze Huis vervullen uiteenlopende taken: van de leden van ons bestuur, dagdagelijkse ondersteuning bij het secretariaat, tot ondersteuning op acties en evenementen. Alles hebben ze één gemeenschappelijk doel: iets bijdragen aan het versterken van de LGBTQIA+ gemeenschap binnen de provincie Antwerpen. Als vrijwilliger werk je met andere toffe, geëngageerde mensen en krijg je ondersteuning van professionals. Je doet zinvol werk en draagt je steentje bij aan een inclusievere maatschappij. Je kunt werken rond een specifiek project, of je zet je in tijdens één of meerdere lossen klussen.

Word flex-vrijwilliger voor losse klussen!

Het Roze Huis organiseert veel verschillende soorten activiteiten waarbij we hulp van vrijwilligers kunnen gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld helpen tijdens het flyeren op een evenement, mensen informatie geven over Het Roze Huis bij een standje op een evenement of helpen bij klusjes in Het Roze Huis in Antwerpen.

Wil je graag iets doen voor de LGBTQIA+ community en spring je graag af en toe bij? Geef je dan op als flex-vrijwilliger! Wij sturen een mail uit naar alle flex-vrijwilligers als we hulp nodig hebben bij activiteiten, events of in Het Roze Huis. Je bepaalt telkens per keer of je mee wil helpen.

Neem contact met ons op:

info@hetrozehuis.be