Ga naar pagina inhoud

http://bit.ly/44EfaQQ 

Tijdens de L-week speeddate ontmoet je verschillende personen op korte tijd die net als jij opzoek zijn naar een leuke date of misschien wel meer. Onze speeddate is zorgvuldig georganiseerd en biedt een veilige en gezellige omgeving om te daten. Met de L-week Speeddate vind je ongetwijfeld een (vriendschappelijke) date om alle activiteiten van de L-week mee af te schuimen. Achteraf genieten we met de groep van een afterdrink in Cut Café (locatie onder voorbehoud).

Inschrijven is verplicht en GRATIS via de ticketlink of l-week@hetrozehuis.be. De activiteit is momenteel volzet. Je kunt je inschrijven op de wachtlijst. Indien er een plekje vrij komt, zal je gecontacteerd worden.

L-week wil iedere L*-persoon de kans geven tot deelname aan onze activiteiten. Ervaar je drempels of heb je specifieke noden om aan deze activiteit deel te nemen? Laat het ons weten via l-week@hetrozehuis.be.

Voor een overzicht van alle activiteiten of meer informatie over de L-week kun je terecht op www.hetrozehuis.be/l-week .