Ga naar pagina inhoud

http://bit.ly/44AUFEC

 

We zoeken het antwoord op de vraag ‘Is LesBische* activisme nog nodig?’ Dit doen we aan de hand van een opstelling.

(Familie)Opstellingen is een manier waarbij een deelnemer een vraagstuk aanbrengt waar die helderheid over wil krijgen.Opstellingen hebben meestal plaats in een groep waarbij een deelnemer een probleem inbrengt. Intuïtief kies je groepsleden uit die de rol van representant op zich nemen. Onder begeleiding van de therapeut wordt een familie- of systemisch geweten actief en ontstaat inzicht in de aanwezige problemen en dynamieken. Deelnemen aan een opstelling kan onverwachte inzichten opleveren.

Wij kiezen tijdens de L-week voor een community opstelling. Onder begeleiding van therapeute Lisa Pangrazio laat de opstelling patronen zien van de wijze waarop het LGBTQ+ systeem een rol speelt in je eigen leven en wat de mogelijkse toekomst voor LesBisch* activisme is. Kom met ons mee op ontdekking.

Je hebt geen ervaring nodig voor deelname aan deze opstelling.Lisa Ilias Pangrazio (zij/haar) (www.lisapangrazio.be) is zelf queer, non-binair en gepassioneerd door deep diving in de menselijke psyche. Ze heeft reeds een aantal jaren een zelfstandige praktijk waar ze vooral lichaamsgerichte therapie aanbiedt in een individuele setting. Ze is ook opgeleid als IZR-practitioner en gebruikt deze methode eveneens zowel individueel als in groepsverband. Ze wordt geassisteerd door Veerle Vanhooren (www.innerstroom.be), die eveneens een eigen praktijk heeft en familie-opsteller is. Ze kijken er samen naar uit om in het kader van de L-week deze boeiende vraag met jou/jullie te onderzoeken. Welkom!

Aanmelden: Wil je zeker een plaatsje? Meld je dan aan via L-week@hetrozehuis.be of via de ticketlink. Langskomen de dag zelf kan ook. Deze activiteit is GRATIS.

L-week wil iedere L*-persoon de kans geven tot deelname aan onze activiteiten. Ervaar je drempels of heb je specifieke noden om aan deze activiteit deel te nemen? Laat het ons weten via l-week@hetrozehuis.be. Deze activiteit gaat door op de Zolder (zaal Will Ferdy) van Het Roze Huis. Jammer genoeg is deze ruimte niet rolstoeltoegankelijk.

Voor een overzicht van alle activiteiten of meer informatie over de L-week kun je terecht op www.hetrozehuis.be/l-week.