bi's

Ook dit jaar zet 'Bi My Valentine' biseksualiteit in in de spotlight op Valentijn

Onder de noemer ‘Bi My Valentine’ organiseren de Vlaamse regenbooghuizen en çavaria valentijnsacties op vijf verschillende locaties in Vlaanderen. Hiermee maken ze biseksualiteit zichtbaar en roepen ze op om biseksuele personen te steunen door een selfie te maken. Met de slogan Make Your Love Visible willen ze mensen vragen wat liefde uit te dragen naar biseksuele personen.

September is bi-maand in De Roze Huizen

Tijdens de maand september wordt de fototentoonstelling ‘Bi In Beeld’ getoond in de Vlaamse Roze Huizen. De expositie bevat verscheidene portretten van biseksuele personen en is gemaakt door het Landelijk Netwerk biseksualiteit uit Nederland. September is de maand waarin de Bi Visibility Day valt, op 23 september.
Lees verder op zizo-online.

23 september = Bi Visibility Day

Zaterdag 23 september is het Bi Visibility Day. De dag werd in het leven geroepen om extra aandacht te vragen voor bi’s. Biseksualiteit is vaak onzichtbaar, ook binnen de holebi- en transgendergemeenschap. Çavaria organiseert daarom samen met Wel Jong Niet Hetero en Holebihuis Vlaams-Brabant ‘B Curious’, een dag die volledig draait rond biseksualiteit en seksuele fluïditeit.

Make Your Love Visisble.

Op Valentijn kan je ons van 11u30 tot 14u vinden op de Groenplaats
voor een heuse Bi My Valentine actie. We zetten biseksualiteit in de kijker.
Kom je ook langs?Woensdag 14 februari organiseren de Vlaamse regenbooghuizen en de werkgroep bi van Çavaria de 2e editie van Bi My Valentine, een heuse Valentijnsactie gericht op het zichtbaar maken van biseksualiteit.

Bi My Valentine: biseksualiteit in de spotlight op valentijn

Onder de noemer ‘Bi My Valentine’ organiseert de Vlaamse regenbooghuizen en çavaria valentijnsacties op vijf verschillende locaties in Vlaanderen. Hiermee maken ze biseksualiteit zichtbaar en roepen ze op om biseksuele personen te steunen door een selfie te maken. Met de slogan ‘Make your love visible’ willen ze mensen vragen wat liefde uit te dragen naar biseksuele personen.

Lees verder op zizo-online.

1 op de 4 Caribische mannen is biseksueel

BiseksueelUit een nieuwe studie blijkt dat 1 op de 4 Caribische mannen zichzelf omschrijven als biseksueel. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek onder Caribbeaanse mannen verspreid over de 33 gebieden.
Inhoud syndiceren