Nieuws

Nieuw in Het Roze Huis én in België: L Coaching

Nieuw in Het Roze Huis én in België: de eerste coachingpraktijk voor lesbische vrouwen.L Coaching biedt coaching en workshops voor lesbische vrouwen.

L Coaching is er voor lesbische vrouwen die nood hebben aan ondersteuning en verheldering bij zaken die ze als moeilijk ervaren, of deze nu wel of niet te maken hebben met hun geaardheid.

Als lesbische vrouw kan je bij L Coaching terecht voor individuele coaching in Het Roze Huis.

Enkele voorbeelden van mogelijke thema's zijn:

•          liefde en relaties

•          vragen rond werk

•          burn-out, stress...

•          levensvragen en -oriëntatie

Een individueel coaching gesprek kan verheldering brengen in de thema's waar je in 'vastloopt'. Je probleemoplossend vermogen en je krachtbronnen worden aangesproken, zodat je zelf tot oplossingen kan komen en nieuwe mogelijkheden kan zien.

Vanaf nu kan je in Het Roze Huis terecht voor individuele coaching gesprekken bij L Coaching.  Naast individuele coaching organiseert L Coaching ook de workshop "Innerlijke Kracht". Voor meer info, afspraken en doorverwijzingen, kijk op www.lcoaching.be

Op vrijdag 24 november komt de spelletjesclub uitzonderlijk niet bijeen.

Op vrijdag 24 november komt de spelletjesclub uitzonderlijk niet bijeen.
Die avond is het de jaarlijkse spellenbeurs.
Geïnteresseerden van de spellenclub kunnen Illi contacteren op het nummer 0486/11 92 03

Beeld: pixabay.com

Italiaanse parlementsleden kussen elkaar uit protest tegen zwakke antidiscriminatiewet

Kamerleden in Italië hebben in volle plenaire zitting collega's van hetzelfde geslacht gekust uit protest tegen een zwak wetsontwerp voor antidiscriminatiemaatregel.

Eerste schoonheidswedstrijd voor transgenders in Turkije

Vorige week werd in Turkije voor het eerst een schoonheidswedstrijd voor transgenders georganiseerd. Homoseksualiteit is legaal in het land, maar holebi’s en transgenders zijn er nog opvallend vaak het slachtoffer van discriminatie en geweld.

Infoavond voor wensvaders in Het Roze Huis op 21 april.

Op dinsdag 21 april organiseert ’t Kwadraat een wensvader infomoment in Het Roze Huis (Draakplaats 1, 2018 Antwerpen).

Ben jij wensvader en wens je meer informatie te verkrijgen over de verschillende mogelijkheden om vader te kunnen worden?

Minister Smet in jury Mister Gay Vlaanderen

Op 28 juni wordt in D-club, Antwerpen Mister Gay Vlaanderen 2013 verkozen. Vandaag werd bekend gemaakt dat Vlaams minister voor Onderwijs, Jeugd, Gelijke Kansen en Brussel Pascal Smet (sp.a), naast Lesley-Ann Poppe, Joyce De Troch, Miriam Jacques, Lulu Aertgeerts en Marc Putman, één van de juryleden zal zijn voor de Mister Gay Vlaanderen editie.

Rob Tielman blogt: Waarom ben ik met mijn blog begonnen?

Hieronder mijn minst gelezen blogbericht uit de serie over mijn homo-memoires. Omdat hieruit onder andere duidelijk wordt waarom ik met mijn blog begonnen ben, lijkt het mij de moeite waard om er nog eens de aandacht op te vestigen - met enkele aanvullingen.

Gaykrant

Conchita Wurst met 'Rise Like a Phoenix' naar Songfestival 2014.

Conchita Wurst (Thomas Neuwirth) heeft haar inzending voor het Eurovisiesongfestival in Kopenhagen voorgesteld. Het lied heet 'Rise Like A Phoenix'. Wurst komt op maandag 7 april naar 'Café Corsari', het één-programma dat in het Zuiderpershuis, Antwerpen wordt opgenomen.

School vraagt homoseksuele leraar om te zwijgen over zijn geaardheid

De 31-jarige David Degreef heeft een job als leraar in een Brusselse school afgeslagen omdat hij moest zwijgen over zijn homoseksuele geaardheid.
De leraar ging enkele weken terug op sollicitatiegesprek en kreeg de job als leraar van het tweede leerjaar in de Brusselse school.

Inhoud syndiceren