Nieuws

VACATURE: Inhoudelijk verantwoordelijke m/v/x

VACATURE
Inhoudelijk verantwoordelijke m/v/x
HET ROZE HUIS CAVARIA ANTWERPEN vzw

Lees verder.

VACATURE: Zakelijk verantwoordelijke m/v/x

VACATURE
Zakelijk verantwoordelijke m/v/x  
HET ROZE HUIS CAVARIA ANTWERPEN vzw

Lees verder

Premier Charles Michel: homoseks moet overal ter wereld uit strafwet

Eerste minister Charles Michel (MR) pleitte in zijn maiden speech voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties voor het weghalen van homoseks(ualiteit) uit de strafwet. Meer dan 70 VN-lidstaten bestraffen nog homoseks. België is een koploper qua LGBT-rechten.

Lees verder op zizo-online.

World Outgames: They want you! They want you as a new recruit!

These lyrics are from 'In the Navy' by The Village People. And "They" that is us WOGA2013, World Outgames Antwerp 2013.
We need you! You, our volunteers who want to turn this event into a big success and who want to be part of a week of sports, culture and debates about human rights.

Egypte: 26 van homoseks betichte mannen ook in beroep vrijgesproken

In beroep zijn 26 mannen vrijgesproken van openbare zedenschennis in een sauna in Caïro. Ook in eerste aanleg vond de rechter de beschuldiging geen straf waard. Egypte bestraft homoseks niet, maar homo's worden wel gezocht door politie en media.
Lees verder op zizo-online.

Litouws boek over LGBT genomineerd

Het Litouwse boek "Lithuania comes out: 99 LGBT+ stories" is genomineerd voor de National Equality and Diversity Awards 2016

Het boek is genomineerd voor de Rainbow-categorie. Het bundelt de verhalen van honderd LGBT+-mensen en is te koop in zo’n honderd boekenwinkels in Litouwen en online. Onder andere çavaria is een van de sponsors.

Ook Elton John gaat trouwen.

Zanger Sir Elton John en zijn partner David Furnish stappen in het huwelijksbootje. Sinds afgelopen weekend is het mogelijk te trouwen in Engeland en Wales. Het koppel zegt nu de plicht te voelen dit zo snel mogelijk te doen.

All Out lanceert internationale drukkingscampagne op het IOC

All Out is een internationale drukkingcampagne op het Internationaal Olympisch Comité (IOC) gestart om zich fermer uit te spreken tegen de anti-homowetten in Rusland. In een kortfilm confronteert ze het IOC met een speech van Jacques Rogge over respect en toont ze hoe holebi’s de Olympische Winterspelen in Sotsji kunnen ervaren.

Rob Tielman blogt: "Anti Gay Porn" ? (2) Aankijken

De wereldwijde homobeweging heeft zich vanaf het begin verre gehouden van homoporno. Het gevolg is geweest dat de productie daarvan meestal in handen is gevallen van lieden wiens voornaamste doel is om er geld aan te verdienen. Het belang van het zich seksueel kunnen herkennen in positieve rolmodellen is mede daardoor uit het zicht verdwenen. De gevolgen zijn op internet goed te zien.
Inhoud syndiceren