Nieuws

VACATURE: Zakelijk verantwoordelijke m/v/x Het Roze Huis - çavaria Antwerpen.

Om de organisatie te versterken zijn we op zoek naar een zakelijk coördinator.
Heb je een groot organisatietalent en probleemoplossend vermogen dan is deze job iets voor jou.
Lees verder.

Het Roze Huis Antwerpen neemt deel aan De GROTE Omarming

Het Roze Huis Antwerpen neemt deel aan De GROTE Omarming en geeft er een eigen insteek aan door te vertrekken aan het Russisch Consulaat. Stap met ons mee tegen holebi/transfobie en voor een solidaire samenleving waar iedereen zich veilig en gerespecteerd kan voelen, ongeacht seksuele of genderidentiteit.

Lesbiennes na 72 jaar getrouwd

Nadat ze al ruim 72 jaar lief en leed hebben gedeeld zijn de Amerikaanse Vivian Boyack en Nonie Dubes officieel in het huwelijk getreden. De 91-jarige Boyack en de 90-jarige Dubes trouwden afgelopen weekend in Quad Cities in de staat Iowa.

Belgische professor maakt brandhout van homopropagandawetten

De Europese Commissie voor Democratie en Recht formuleerde onlangs een advies over de zogenaamde homopropagandawetten die in Rusland, Oekraïne en Moldavië werden, of nog zullen worden, goedgekeurd. In dat advies word brandhout gemaakt van deze wetten. Ze zijn flagrant in strijd met de mensenrechten.

Klasse lanceert leshulp over holebi's en transgenders op school

Klasse, het online medium voor leerkrachten, leerlingen en ouders van leerlingen, lanceert een brochure, een tienpuntenplan, inleefverhalen en videoreportages om het taboe rond holebi's en transgenders op school te doorbreken.

Tot zes jaar cel voor nepagenten die homo's thuis overvielen

Cem A. (19) is veroordeeld tot 40 maanden cel waarvan 32 met uitstel voor het overvallen van homomannen. Hij en zijn drie kompanen beroofden de slachtoffers en verplichtten hen zichzelf voor de camera te bevredigen.
Inhoud syndiceren