iedereen

Pink Royale - Part 3

VACATURE: Zakelijk verantwoordelijke m/v/x Het Roze Huis - çavaria Antwerpen.

Om de organisatie te versterken zijn we op zoek naar een zakelijk coördinator.
Heb je een groot organisatietalent en probleemoplossend vermogen dan is deze job iets voor jou.
Lees verder.

Het Roze Huis Antwerpen neemt deel aan De GROTE Omarming

Het Roze Huis Antwerpen neemt deel aan De GROTE Omarming en geeft er een eigen insteek aan door te vertrekken aan het Russisch Consulaat. Stap met ons mee tegen holebi/transfobie en voor een solidaire samenleving waar iedereen zich veilig en gerespecteerd kan voelen, ongeacht seksuele of genderidentiteit.

De educatieve koffer voor leerkrachten

Maak holebi- en transgenderthema’s bespreekbaar in de lagere school.

Foto's door Jill Bertels

Verslag studiedag LGBT-asielzoekers

Het Roze Huis organiseerde samen met çavaria, Merhaba en het HVV een studie- en ontmoetingsdag over Afrikaansle LGBT-asielzoekers.
Aangrijpende levensverhalen, tonnen aan praktische informatie en gepeperde vragen – het colloquium rond Afrikaanse LGBT asielzoekers was een schot in de roos. Toegegeven, de timing had wat strakker gemogen, maar de organisatoren, met wat hulp van de aanwezigen, schotelden hun bontgekleurde publiek voor wat ze beloofd hadden: een boeiende studie- en ontmoetingsdag met en over Afrikaanse LGBT-asielzoekers.
Lees verder op de website van Merhaba.

'Hoekstenen' brengt 40 jaar Vlaamse holebi- en transgenderbeweging in beeld

Op 17 mei opent çavaria de overzichtstentoonstelling 'Hoekstenen', over veertig jaar holebi- en transgenderbeweging in Vlaanderen.

17 mei is de Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie (IDAHOT). Op 17 mei organiseert çavaria de conferentie 'Towards a Bright LGBTI+ Future. Utopia is within reach. But we need to stand together to get there.'
 

Inhoud syndiceren