Het Roze Huis - activiteiten november 2018

*** Vrijdag 9 tot Zondag 18 november 2018: L-Week ***

Het Roze Huis - çavaria Antwerpen organiseert in november de L-week in Antwerpen, met 10 dagen lang tal van activiteiten voor lesbische en biseksuele vrouwen. Naar goede gewoonte kan je je verwachten aan uitdagende workshops, boeiende lezingen, swingende feestjes, een sportieve voetbalmatch, het mysterieuze L-spel, een hartverwarmende film, en nog zoveel meer ...
Hieronder volgt slechts een kleine greep uit het divers aanbod van activiteiten, het volledig programma vind je op de gloednieuwe website l-weekantwerpen.be en Facebook. Vergeet ook niet tijdig in te schrijven indien de activiteit dit vereist.
Waar: verschillende locaties doorheen Antwerpen, en Mechelen (enkel vrijdag 9/11)
Prijs: voor sommige activiteiten wordt er een - kleine - inkomprijs gevraagd, andere zijn gratis..
Neem alvast een kijkje op  www.l-weekantwerpen.be.
Of download de pdf.

Zaterdag 10 november 2018
11u30-14u45: L-week activiteit : Pink L-Brunch
Hoe kan je je zaterdag beter beginnen dan met een brunch onder vriendinnen?
Bea van Atthis en Inge van het Roze huis nodigen jullie uit om samen met hen te klinken met Roze bubbels, waarna jullie kunnen genieten van een uitgebreide brunch. Zorg dat je honger hebt!
Inschrijven: Is vereist via atthis@atthis.be. Achter de brunch kunnen jullie aansluiten op de dansnamiddag.
Waar: Atthis vzw, Geuzenstraat 27, 2000 Antwerpen
Prijs: € 18,00 vooraf te betalen - Overschrijven op: BE92 3200 5108 5223, met vermelding brunch + naam
Meer info: Facebook

20u-22u30: L-week activiteit : Coming-out carrousel
In het kader van de L-week nodigt GenderFlux les en bi-vrouwen uit op hun "Coming-out carrousel" om zo kennis te maken met mensen in alle stadia van een sociale en-of medische transitie. We praten in duo’s, je deelt wat je wil delen, en nadien krijg je de kans om samen op de foto te gaan.
De portretten tonen onze verbondenheid, onze solidariteit. Neem gerust vriend-inn-en mee om samen voor de camera te schitteren.
Waar: Het Roze Huis (Zolder), Draakplaats 1, 2018 Antwerpen
Prijs: Gratis
Meer info: Facebook

Zondag 11 november 2018
9-19u: T-day : Dé trefdag voor trans*personen en hun omgeving
Het thema van deze 7e editie is ‘thuis bij elkaar’ want de T-Day is een plaats waar we ons allen thuis bij elkaar kunnen voelen, onszelf kunnen zijn en elkaar kunnen vinden. Er is ruimte om nieuwe mensen te ontmoeten, verschillende workshops te volgen , ook voor jongeren en de omgeving van trans*personen, informatiestandjes en experts uit verschillende vakgebieden te bezoeken. en op het einde van de dag (om 17u15) volgt er een heuse ‘All Bodies Welcome’-modeshow, mét receptie. Meer info en inschrijvingen op www.cavaria.be/T-day en Facebook.
Waar: De Studio Het Roze Huis, Maarschalk Gérardstraat 4, 2000 Antwerpen
Prijs: Gratis